Ro til at være og lære

vi designer læring

Vi er i den grad blevet mødt af MuteDesign. Vi har oplevet, at de kommer ud og ser hvad vores behov er, giver os input og kører med 110%, når de bliver givet nogle af vores tanker.
Samtidig er de fantastiske til at få et rigt læringsmiljø til at se æstetisk ud. Bruger vi allerede en farve i rummet, så hjælper de med at finde farver der spiller sammen, og de skaber læringsmiljøer med plads til fordybelse, oplevelse og nysgerrighed – men også visuelt rolige miljøer.

Lisbeth Buchwald Jakobsen

Pædagogisk leder i DII Hasselhaven

Læreplanstemaer

Mangler du inspiration eller visuelle redskaber til at arbejde målrettet med de nye styrkede læreplaner?

Uanset om du søger læringsunderstøttende indretning til børnehave, sprogstimulerende vuggestueindretning eller spændende motiver til jeres uderum, så er du landet det helt rette sted.

MuteDesigns pædagogiske læringsmiljøer stiller skarpt på bl.a. de seks læreplanstemaer og er med til at fremme børns udviklende leg og læring.

rim-og-remser-korte-rim-sprogstimulering-sprogudvikling-boerns-tidlige-sprog-tidlig-litteracy-mutedesign-visuelle-laeringsmiljoeer-vuggestueindretning
Sprogstimulering i børnehøjde

Vi skaber læringsuniverser, der motiverer og understøtter børns sproglige udvikling gennem nysgerrighed, pædagogisk sprogstimulering, bogstavtræning, samtalebilleder og aktive fortællinger med rim og remser.

Sprogudviklingen har de bedste vilkår, når der altid er inspirerende, visuelle sprogmiljøer tilgængelige i læringsmiljøet – i børnehøjde. Her opstår læring nemlig, når barnet selv er motiveret og læringsparat og har lyst til at indlede samtale med den voksne eller med andre børn om alle de billeder, han kan gå på opdagelse i.

Pædagogiske og æstetiske børnemiljøer

Vi tilbyder færdige, pædagogiske læringsmotiver klar til bestilling og til brug både i uderum og indendørs.
Men vi kan også skræddersy jeres individuelle, visuelle børnemiljøer ud fra jeres egne ønsker og behov.

Alle typer løsninger designes i former og farver, der understøtter visuel ro og balance i læringsrummet og inviterer øjnene til at gå på opdagelse i motiverne. Vi laver tydelige og fagligt stærke læringsdesign uden overflødige elementer.

Børn og farver

Kraftige farver i store mængder virker stressende på børn, hvorimod naturlige og dæmpede farver virker afstressende og beroligende.

Dér, hvor naturen bruger pangfarver, er fx på modne bær, frugter og grøntsager. De fylder ikke ret meget. Og det er sådan, farveforholdet i læringsmiljøer til børn bør være.

Vores grafikere hos MuteDesign arbejder med en mild farvepalet og doserer kraftige farver i små mængder, som ikke dominerer for meget. Visuel ro skaber nemlig fysisk ro og mindsker risikoen for at overstimulere sensitive børn – og voksne.