Rolige rammer
Rum til nysgerrighed

 

Vores sortiment
forhandles
hos Lekolar SIS

vi designer læring

SKOLE

Visuel ro
Æstetiske læringsmiljøer
Kodning af faglokaler
Individuelle løsninger
Standardløsninger
Print på valgfrit materiale

Viby skole har haft stor glæde af samarbejdet med MuteDesign. Skolen har i efteråret 2018 indrettet faglokaler til de ældste elever, og i den forbindelse modtaget sparring omkring akustikregulering og faglige design fra MuteDesign.

Det har været en supergod proces med kompetente folk, og frem for alt et flot resultat og grafisk udtryk i de nye lokaler..

Henrik Kallestrup

Tidl. skoleleder på Viby Skole

Visuelle læringsmiljøer udviklet af lærere

MuteDesign drives af uddannede lærere og vores mangeårige undervisningserfaring og viden om pædagogik og didaktik, kombineret med kreativ, grafisk og æstetisk fremstilling af undervisningsmateriale, sikrer jer flotte løsninger af høj kvalitet og faglighed.

Vi bringer altid gerne vores skolefaglige ekspertise i spil og går i dialog med jer om indholdet til jeres faglige læringsmiljøer.

Æstetik og visuel ro

Vores læringsuderstøttende billeder designes ud fra pædagogiske og didaktiske principper, der forbedrer vilkårene for læring og fordybelse.

Alle typer løsninger til jeres skoleindretning designes i former og farver, der understøtter visuel ro i læringsrummet og inviterer øjnene til at gå på opdagelse og tage ophold i motiverne. Vi laver tydelige og fagligt stærke læringsdesign i nedtonede farver og uden overflødige elementer.

Skoleindretning med fagligt liv

Når læringsrummet også visuelt er fagligt stærkt, bliver undervisningen automatisk mere inspirerende og motiverende, og det skaber større faglig trivsel i skolen såvel som større faglig udvikling og fagligt udbytte for den enkelte elev.

Det er derfor blevet populært med fagkodning; altså at kode faglokaler visuelt. Det kan løses med individuelle og brugerdefinerede fagmotiver eller med vores standardmotiver klar til print.

Brugerdefinerede løsninger

De bedste faglige løsninger i læringsrummet opnås i samarbejde med faglærerne.

Vi tilbyder derfor skræddersyede projektløsninger til faglig indretning. Vi tilpasser alle materialer, farver og læringsmotiver til netop jeres læringsrum og visuelle identitet – gerne i tæt dialog og samarbejde med faglærerne der ved, hvad de vil have og hvad der fungerer bedst for dem og deres elever.

Med print på fx akustikplader eller med whiteboard-laminering af motiverne, kan vi desuden tilgodese flere forskellige behov i samme løsning.

Bestil færdige motiver klar til print

Er du på udkig efter faglige læringsmotiver til netop dine fag eller faglokaler?

Men er der hverken tid, overskud eller budget til skræddersyede projektløsninger, så har vi også rigtig mange forskellige læringsunderstøttende motiver, til mange af folkeskolens fag, klar til print. Du kan stadig selv bestemme både størrelse og materiale til jeres print.

Print på meningsfulde materialer

Vi printer jeres motiver på materialer, der giver mening, uanset om behovet er funktionelt eller dekorativt, eller I måske har et ønske om mere bæredygtighed.

I kan vælge print på både akustikplader, skilteplader, gulvfolier, folier til vægge, gulvmåtter og meget andet. Det giver mulighed for både støjdæmpning, dekoration, fagkodning, whiteboardlamineret design m.m.